tirsdag 11. januar 2011

Dykking!

Idag har vi alle tre vært å dykka. Ottar og Steve dro på to fun-dive, det e dykk der man drar med en guide.
Sverre har hatt sin siste dag på sitt Open Water kurs. Kurset har gått over tre daga, og har hatt 5 dykk tilsammen. Gjort mange øvelsa under vann og lært masse. Så nu når han har eksamen ikveld, og forhåpentligvis består, så e vi alle tre sertifiserte dykkera.:) Da Steve og Ottar har kurset fra før av.

Vi sto alle opp halv 7 imårrest, så nu e d powernap før ordnings til kveldn. Vi skal ut å spise me nokka folk fra dykkekurset før det blir buckets og øl på dykkesentere. Vidre går kveldn ned på stranda på beachparty.

Vi har to netter igjen her på phi phi, vi vet veien går vidre, eneste vi vet e at vi må være på Koh Phangang den 18 januar. Da vi har booka hotell der da.

Vi skal få til en litt større oppdatering om ikke så altfor lenge. Alle innleggan og bildan dokker har sett til nu e gjort gjennom iPhone. Så for å legge ut bilda tatt med kamera må vi på nettcafé.


Vi syns d e arti at folk kommenter.


Jungelord for kvelden: "selv om ho ikke e pen, kan ho ha et godt gen"


Hilsn gøttan

4 kommentarer:

 1. Da regner æ med at "dagens kommentar" til de jentene vi møtte i spania må bli: "Selv om de var pene, var de ikke særlig rene". :)
  Kos dåkker videre på opplevelsesturen dåkkers... så sees vi til en kopp sprit i april.
  Mr Ond fra tromsø.

  SvarSlett
 2. Sverre!! Nu e dåkker trææææg m nye innlægg :D Spennanes for en hjæmmeværanes småbarnsmamma og vente, men ikke sååå længe :) Vente på næste"Junelord"... :D Æ fikk mæ en god latter dær :D Kos dåkker masse masse!
  *Anette G, Hammerfest*

  SvarSlett
 3. Selv om ho ikke e pen, kan ho i nesa ha ben!

  Go tur videre gutta!!!

  The troendergirls in Thaithai!!

  SvarSlett
 4. Caroline (kollektivchicaen til Ragnar og Eivind)15. januar 2011 kl. 18:42

  Hei Steve og dere andre som sikkert er hyggelige dere også. Ser ut som dere storkoser dere på tur, artig å lese.. særlig siden jeg skal reise til noen av de samme landene selv om ikke så altfor lenge. Er derfor veldig glad for reisetips!

  Legger ved linker til reisebloggene mine:
  Jeg har to, for alle gode ting er to (?) :P

  Nepal,sammen med min bror: www.superduperberg.blogg.no

  Thailand, Laos, Kambodsja og Vietnam, sammen med min venninne: www.imgoingbyafly.blogg.no

  Ha en fortreffelig tur videre.

  SvarSlett