tirsdag 25. januar 2011

Good bye Thailand


Da har vi vendt snuten mot Kambodsja :) vi fikk kun to daga i Pattaya... Litt pga dårlig planlegging, men også for at vi skal række alt :)

Første dagen i Pattaya så oppsøkte vi en skredder som ho Dai anbefalte oss. Alle tok mål å prøva,å på to daga så hadde vi alle tre kvær sine flotte perfekt sittende dræssa ;)


På kvelden va vi ute å trødde, å kom over masse førrskjellige boda me mye rart. Midt inni alt hadde dem rigga opp en scene kor der va en som sto å sang karaoke t den store gullmedalje. Å med gjesteartist :) (video kommer)
Andre dagen va vi på ATV-tur i rundt fire tima. Der fikk vi sedd oss litt rundt i området rundt Pattaya, ridd på elefant, og besøkt enda et tempel.

Da vi kom jæm å skulle slappe litt av et par tima ætter en lang mårra/formiddag, så skjedde d nå skummelt. Plutselig blei d d braket, ætterfulgt av et smell rætt uttaførr vinduet våres. T våres store forskrekkelse så hadde ei kran på rundt 25 meter tippa, bare 5 meter unna vinduet. (video kommer)Den va der i forbindelse me nåkka bygging som foregikk på naboeiendommen. D fine me den ulykka, va at d ble stille på yttersia ræstn av oppholde våres :)

Resten av kvelden tok vi d rolig, me pizza å internettcafe :)

I går mårrest sto vi opp kl 7, å for en siste tur t skreddern for å "finpusse" dræssan. Ætter d bar d t flyplassen :) vi landa i Kambodsja i går kl 1630. kos dokker jæmme folkens. Vi kose oss maks ;)

Dagens jungelord: Ho kan være heit, sjøl om ho e småfeit ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar