tirsdag 22. februar 2011

Malaysia

Fra 15. til 18.Februar va vi i Kuala Lumpur, hovedstaden i Malaysia. En ganske stor by, me enormt høye bygninge. Oppholdet der va egentlig bare avslapping etter harde daga i Laos, og shopping. Vi bodde i en suite som va høvelig stor ;) badet va større enn et vanlig hotellrom ;) kvelden etter vi ankom brukte vi t å utforske litt. Såg oss litt rundt og va ute og spiste. 2.dagen for vi ut for å se på twintowers, og brukte resten av dagen på et enormt kjøpesenter som va i tilknytning til twintowers. 3.dagen hadde vi en skikkeli sløvedag. Bestilte frokost og lunsj fra roomservice. Nydelig!;) utpå ettermiddagen så for vi t chinatown på marked. Va mye rart å se, men vi kjøpte ingenting. To av guttan mente d fantes bedre chinatowns andre plassa :) siste dagen før avreise så va vi på et anna enormt kjøpesenter. Så stort at dem hadde verdens største innendørs-berg og dalbane der :) Vi shoppa litt klær, å han Steve ordna sæ brilla :) Ellers, så kan vi nævne at to av guttan brukte hotelle sitt trimron flittig under hele oppholdet. Vi reiste fra Malaysia t Australia kl halv elleve på kvelden. Vi kommer me en mer oppdatert blogg om et par daga når vi ser enden på Australia-oppholdet :) muss og klæm fra guttanFine bila overalt her :)Ene tårnet av twin towers :)Guttan prøve å finne fræm i byen :)Ene kjøpesenteret... Va rundt 20 etasja der :)Gutten har fådd sæ brilla ;)


2 kommentarer:

  1. Artig å høre fra dokk igjen. Ser jo at dokk fremdeles har det trivelig. MEN nu e det ikke lenge igjen, tenk på det dokker. Fra Steves mamma.

    SvarSlett
  2. Synes dokker e fantastisk flink å oppdatere bloggen! Mange som følge dokker også...gode besøkstall:) Både æ og ungan ser no fram til at du kommer hjæm Steve... Stine

    SvarSlett